Contact

Vrijwilligersborrel Stadhuis

Op 7 december staan we stil bij alle vrijwilligers in onze gemeente tijdens de Nationale Vrijwilligersdag. Op deze dag wil het gemeentebestuur hun waardering laten blijken voor alle activiteiten die dankzij de inspanning van al die vrijwilligers die onze gemeente rijk is. Het belang van deze groep met betrekking op de waardering rondom deze betrokken inwoners kan voor onze samenleving namelijk niet vaak genoeg onderstreept worden.

Tijdens de Vrijwilligersdag van vorig jaar hebben we van veel vrijwilligers gehoord, dat zij de georganiseerde gezellige (sociale) borrel het meest waardeerde. De mogelijkheid om tijdens die bijeenkomst andere vrijwilligers te ontmoeten, verhalen, ervaringen en ideeën uit te wisselen, kon op veel bijval rekenen. Daarom nodigen we de vrijwilligers tijdens de Nationale Vrijwilligersdag uit voor een vrijwilligersborrel:

woensdag 7 december 2022,
van 18.45 – 21.00 uur
Jan Broekhuishal, stadhuis Nissewaard,
Raadhuislaan 106, 3201 EL Spijkenisse

De (vrijwilligers)organisaties kunnen vrijwilligers collectief opgeven via www.actiefinnissewaard.nl. Individueel aanmelden van vrijwilligers is ook mogelijk.

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
shape
shape
shape