Contact
No description

Alzheimer Cafe

Omschrijving

Thema: Breinfit

Dinsdagavond 20 september 2022 is er weer een Alzheimer Cafe Spijkenisse in de ontmoetingsruimte de Mei.

Erik Scherder, hoogleraar in de neuropsychologie zet zich in om mensen langer actief te houden, zowel op fysiek als mentaal vlak. Margien Scheijgrond (onze gastspreekster) neemt een klein onderdeel hieruit en zal deze avond vertellen over Breinfit en Cognitieve Fitness.  Zij is werkzaam bij SWO Spijkenisse en geeft 2x per week een les Breinfit.

Tijdens deze gastles komt op een speelse, laagdrempelige manier het belang van bewegen aan bod. Daarnaast neemt Margien u mee met praktische oefeningen om ook het brein fit te houden

 

  Ik wil me inschrijven

  Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

  Locatie is de ontmoetingsruimte  “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

  De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

  Blijft u liever thuis en wilt u deze avond volgen door middel van een livestream, dan is dit ook mogelijk! Laat u hierover voorlichten.

  Kortom, u bent weer van harte welkom!

  Voor verder informatie en voor opgeven voor de livestream kunt u terecht bij Ria Vliegenthart / SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape