Contact

Vrijwilligers Academie Nissewaard

Voor alle vrijwilligers uit de gemeente

De vrijwilligersacademie

Om vrijwilligers en organisaties beter te ondersteunen zijn gemeente Nissewaard, Bibliotheek de Boekenberg en Stichting Welzijn Ouderen de Vrijwilligers Academie Nissewaard (VAN) gestart. Het doel van de academie is vrijwilligers en organisaties te ondersteunen en te laten groeien in de belangrijke rol die zij vervullen in de samenleving. De academie biedt gratis trainingen, workshops en themabijeenkomsten waarin kennis en vaardigheden opdoen en delen centraal staat.

Trainingsaanbod
“Ons motto is kennis delen is kennis vermenigvuldigen”, zo vertellen coördinatoren AnneMarijke Tiessen en Ilse Boerma. De VAN clustert het huidige trainingsaanbod voor vrijwilligers en organisaties in Nissewaard. Lokale organisaties delen hun kennis, waardoor zij niet ieder voor zich het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Zo kan een training gastvrijheid voor diverse servicegerichte organisaties van belang zijn. En vrijwilligers leren van elkaar vanuit verschillende werksituaties.

Het scholingsaanbod is uitgebreid en gevarieerd. Van een training Invloedrijk Communiceren tot aan het beter leren omgaan met een computer. Ook ‘Coaching’ en ‘Inkomsten genereren via sponsoring’ zijn onderwerpen die aan bod komen. Het groeiende aanbod levert steeds nieuwe trainingen op waardoor het loont om de agenda te volgen.

Voor iedereen
De academie is er voor iedereen die met vrijwilligers(werk) te maken heeft: van de gastvrouw in het verzorgingscomplex tot aan de penningmeester van de voetbalvereniging.

Ook een training volgen via Vrijwilligers Academie Nissewaard?

Er is voor elke vrijwilliger wat wils!

Vrijwilligers Academie Nissewaard

Er worden regelmatig trainingen georganiseerd door de Vrijwilligers Academie Nissewaard en haar partners. Soms worden daar foto’s van gemaakt. Deze foto’s vind je terug op onze website en op onze social media kanalen.

Mocht je het niet eens zijn met onze publicaties, neem dan contact met ons op via info@vrijwilligersacademienissewaard.nl. We verwijderen de betreffende foto dan uit ons bestand.

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
shape
shape
shape