Contact

Vrijwilligers Academie Nissewaard

Voor alle vrijwilligers uit de gemeente

De vrijwilligersacademie

Om vrijwilligers en organisaties beter te ondersteunen zijn gemeente Nissewaard, Bibliotheek de Boekenberg en Stichting Welzijn Ouderen de Vrijwilligers Academie Nissewaard (VAN) gestart.

De academie biedt een scala aan gratis trainingen, workshops en themabijeenkomsten waarin kennis en vaardigheden opdoen en delen centraal staat. Het doel van de academie is vrijwilligers en organisaties te ondersteunen en te laten groeien in de belangrijke rol die zij vervullen in de samenleving.

Over de VAN

Misschien heb je wel eens van ons gehoord en ken je ons al (een beetje). Graag vertellen we over wie we zijn en wat we doen.

Jouw privacy

De privacy van vrijwilligers vinden we belangrijk. We vertellen je daarom meer over hoe dit binnen de VAN geregeld is.

Laatste nieuws

Het aantal trainingen wordt maandelijks uitgebreid en we gaan nieuwe samenwerkingen aan. Kortom we hebben je regelmatig wat interessants te vertellen.

Ook een training volgen via Vrijwilligers Academie Nissewaard?

Er is voor elke vrijwilliger wat wils!

Vrijwilligers Academie Nissewaard

Er worden regelmatig trainingen georganiseerd door de Vrijwilligers Academie Nissewaard en haar partners. Soms worden daar foto’s van gemaakt. Deze foto’s vind je terug op onze website en op onze social media kanalen.

Mocht je het niet eens zijn met onze publicaties, neem dan contact met ons op via info@vrijwilligersacademienissewaard.nl. We verwijderen de betreffende foto dan uit ons bestand.

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
shape
shape
shape