Contact
No description

Alzheimer Café Spijkenisse – workshop

Omschrijving

“Workshop: Een levensschilderij maken”

in Alzheimer Café Spijkenisse

Dinsdagavond 21 juni 2022 is er weer een Alzheimer Café Spijkenisse in de ontmoetingsruimte de Mei.

Graag nodigen wij u uit om in het Alzheimer Café een levensschilderij te maken samen met uw naaste of voor uw naaste. Medewerkers van Argos Zorggroep zullen deze workshop geven.

Een Levensschilderij is een collage die inzicht geeft in de interesses en/of belangrijke momenten in uw leven. Door samen het levensschilderij te maken, haal je goede herinneringen op en de collage is een aandenken. Het levensschilderij kan ook weer een aanknopingspunt zijn voor een gesprek over wat voor u belangrijk is geweest in uw leven.

Voor het Levensschilderij kan gebruik gemaakt worden van knipsels van teksten of plaatjes, foto’s (of een kopie daarvan) en schildermaterialen. Mogelijke thema’s zijn: hobby’s, vakantie, familie, voormalig werk, persoonlijke interesses.  De insteek van een Levensschilderij zijn de positieve ervaringen en herinneringen. U hoeft geen schildertalent te zijn om toch een mooi Levensschilderij te kunnen maken.

  Ik wil me inschrijven

  We hopen er met elkaar leuke en gezellige bijeenkomst van te maken met als eindresultaat een prachtig Levensschilderij!

  Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

  Locatie is de ontmoetingsruimte  “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

  Kortom, u bent weer van harte welkom.

  Nb. Voor deze avond dient u zich aan te melden!

  Voor aanmelding en verdere informatie kunt u terecht bij Ria Vliegenthart / SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl

   

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape