Contact
No description

Alzheimer Café Spijkenisse

Omschrijving

Thema: Hoe komt men op de wachtlijst voor een (verpleeg)huis

Dinsdagavond 17 mei 2022 is er weer een Alzheimer Café Spijkenisse in de ontmoetingsruimte de Mei.

Lilian van den Brande is dan onze gastspreekster. Zij is werkzaam als casemanager dementie en zal deze avond vertellen welke stappen ondernomen ondernomen kunnen worden als thuis wonen moeilijk wordt. U krijgt antwoord op de vraag: hoe kom ik op een wachtlijst voor wonen met zorg.

Zij vertelt met welke wet en regelgeving u dan te maken krijgt, maar ook komt aan bod welke mogelijke woonvormen er zijn in Spijkenisse en omgeving. Uiteraard is er volop gelegenheid voor u om vragen te stellen.

 

 

  Ik wil me inschrijven

  Het Alzheimer Café staat open voor iedereen die belangstelling heeft.

  Locatie is de ontmoetingsruimte  “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

  De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.

  Blijft u liever thuis en wilt u deze avond volgen door middel van een livestream, dan is dit ook mogelijk! Laat u hierover voorlichten. Kortom, u bent weer van harte welkom!

  Voor verder informatie en voor opgeven voor de livestream kunt u terecht bij Ria Vliegenthart / SWO tel. 0181-695255 of via emailadres: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape