Contact
No description

Beleef vrijwillige inzet Nissewaard

Beleef vrijwillige inzet in Nissewaard

Beleef vrijwillige inzet in Nissewaard!

Hoe houden we onze samenleving sterk? En als onlosmakelijk onderdeel daarvan: hoe houden we onze vrijwilligers gezond en gelukkig? Want zonder actieve inwoners geen sterke samenleving! In bijna elk onderdeel van de samenleving speelt vrijwillige inzet een rol.
Van vrijetijdsbesteding (zoals sporten, kunst en cultuur, cultureel erfgoed, natuur en in buurten) en zorg en welzijn (bijvoorbeeld met mantelzorgers en maatjesprojecten) tot veiligheid (denk aan vrijwillige brandweer en politie, EHBO en buurtpreventie).

 

De gemeente Nissewaard wil samen met alle vrijwilligersorganisaties en actieve inwoners een themadag organiseren in Nissewaard. Als bedankje. Als helpende hand. Als inspiratie. Als stimulans voor iedereen om zijn beste beentje voor te kunnen zetten in onze samenleving.

Het wordt een dag vol met leerzaam en leuk aanbod voor iedereen. Denk aan lezingen, kennismaking, workshops, inspiratie, netwerken, vraag & aanbod, eten & drinken en vermaak.

Ook potentiële, nieuwe vrijwilligers of inwoners die graag wat actiever willen zijn voor hun buurt, netwerk of stad zijn welkom om kennis te maken met het aanbod van Nissewaard. 

Deze dag willen we organiseren voor, door en met vrijwilligers(coördinatoren) om een dag neer te kunnen zetten die echt aansluit op de behoeften van onze vrijwilligers en hun organisaties.

 

 

  Ik wil me inschrijven

  Denk en doe je met ons mee? Meld je aan, dan gaan we op 18 mei met elkaar aan de slag.

  Op 18 mei bespreken we alle plannen en ideeën met elkaar om 19.00 uur via een zoombijeenkomst. Wil je mee organiseren? Meld je dan aan voor de startbijeenkomst op 18 mei a.s.

  Reserveringen

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape