Contact
No description

Online bijeenkomst Grensoverschrijdend gedrag

Omschrijving

Grensoverschrijdend gedrag

Organisaties die met vrijwilligers werken en met kwetsbare groepen zoals bijvoorbeeld ouderen, kinderen of mensen met een verstandelijke beperking, dienen zich hiervan zeer bewust te zijn en er maatregelen tegen te nemen.

Maar ook organisaties met vrijwilligers die met minder kwetsbare groepen werken doen er goed aan om beleid te hebben en om te werken met vrijwilligers die grensoverschrijdend gedrag hebben leren herkennen en weten hoe ze actie kunnen ondernemen.

In deze interactieve workshop leren deelnemers grensoverschrijdend gedrag herkennen, bedenken zij waar hun eigen organisatie kwetsbaar is en krijgen ze instrumenten om hun vrijwilligersorganisatie veiliger te maken.

Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden van organisaties die vrijwilligers inzetten.

https://www.nov.nl/in+veilige+handen+home+nieuw/feitenencijfers/default.aspx

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Carin van der Hor, een van de regionale experts van het NOV.

Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) is de belangenorganisatie binnen het vrijwilligerswerk in Nederland. Bij Vereniging NOV zijn 360-plus (koepel)organisaties aangesloten. Dit zijn organisaties die met of voor vrijwilligers werken. Inhoudelijk bestrijken de lidorganisaties het gehele maatschappelijke spectrum: sport, zorg, groen, veiligheid, jeugd, kunst, cultuur, kerken, politiek enzovoort.

  Ik wil me inschrijven

  Deze bijeenkomst is gratis, aanmelden is wel nodig.

  Digitale Inloop om 19.00, start bijeenkomst 19.30

  Voorafgaand ontvang je een uitnodiging voor deze online bijeenkomst met de link via Zoom.

   

  Reserveringen

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape