Contact

Omschrijving

Leren, ontwikkelen, gebeurtenissen uit het leven verwerken, sterker of zelfredzamer worden: het zijn allemaal zaken die in het leven van mensen niet altijd vanzelf gaan. Zeker wanneer mensen in hun leven belemmeringen of kwetsbaarheden ervaren. Juist dan is het belangrijk dat er andere mensen of middelen zijn die daarbij een steuntje in de rug bieden. Bijvoorbeeld door in een tijdelijk en  doelgericht traject op te trekken met anderen uit iemands netwerk, met mensen die vergelijkbare ervaringen hebben of met professionele ondersteuners. Om daarmee meer zicht te krijgen op wat er aan de hand is en wat een volgende stap kan zijn om verder te komen. Ook het gebruik van – veelal digitale – hulpmiddelen kan bijdragen aan het vergroten van onafhankelijkheid of het leren van nieuwe kennis of vaardigheden.

Pameijer ontwikkelt en gebruikt trainingen, e-learning en groepsbijeenkomsten op maat om mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld bij het versterken van hun netwerk of bij het (her)vinden van hun eigen kracht. Of om praktische vaardigheden te leren. Allemaal hebben ze tot doel om de eigen regie van mensen te vergroten, hun talenten te versterken en om mensen te ondersteunen in het vergroten van hun zelfredzaamheid.

In AC Spijkenisse aan de Jan van Scorelstraat 4 in Spijkenisse worden dit jaar een aantal cursussen van Pameijer Plus georganiseerd waar iedere inwoner van de gemeente Spijkenisse kosteloos aan kan deelnemen. In juni start de volgende cursus:

17 juni 2019 – Prettige Collega
Tijd: van 9.15u tot 11.45u

Locatie: Jan van Scorelstraat 4 in Spijkenisse

 

Informatie over de cursus:

Prettige Collega:

Je wilt graag werk vinden dat bij je past. Als je een prettige en betrouwbare collega bent, heb je meer kans om een baan te vinden. Of om een baan te behouden. De training ‘Prettige collega’ helpt je hierbij.

In de training ‘Prettige collega’ leer je werknemersvaardigheden. Bijvoorbeeld hoe je met andere mensen samen werkt. Of hoe je iets bespreekt als dingen niet goed lopen. Dit helpt je om werk te vinden. Of om werk te behouden.

‘Prettige collega’ is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een baan. Of voor mensen die net (weer) een baan hebben, nadat ze lange tijd niet actief zijn geweest in het arbeidsproces.
De cursus bestaat uit 13 bijeenkomsten van 2,5 uur

 

We zien je graag terug op een van onze cursussen!

  Ik wil me inschrijven

  Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden voor de bovenstaande cursus dan kun je een e-mail sturen naar: plusloket@pameijer.nl

  Vermeld daarbij de naam van de cursus waar je je voor wil aanmelden en hoe je verder te bereiken bent.
  Ook voor verdere informatie kun je op dit e-mailadres terecht.

  Mocht je meer willen weten over hoe Pameijer met jouw gegevens omgaat dan kun je dit lezen op onze website https://pameijer.nl/privacy

   

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape