Contact
No description

E-herkenning en digitaal subsidieproces

Omschrijving

Online informatiebijeenkomst E-herkenning en digitaal subsidieproces

 Specifiek bestemd voor Platform SCWN en FSS leden

Beste bestuursleden,

Met e-herkenning kunt u als stichting of vereniging veilig inloggen om online uw zaken met de overheid te regelen. Zo weten organisaties zeker wie u zegt dat u bent en mag doen wat u wilt doen. Daarnaast heeft u de extra zekerheid dat de site waar u inlogt betrouwbaar en veilig is. Hoe hoger het niveau van e-herkenning, hoe meer gevoelige informatie u kunt uitwisselen.

Gratis online bijeenkomst speciaal voor u

Op donderdagavond 29 april van 19.30 tot 21.00 uur organiseren we een gratis online informatiebijeenkomst. In 1,5 uur tijd vertelt Carin van der Hor wat e-herkenning voor u betekent en hoe u het kan aanvragen. Ook vertelt Lennard Goudriaan, coördinator van het subsidieteam gemeente Nissewaard, u meer over het digitaal aanvragen van uw jaarsubsidie.

Vragen?

Heeft u vooraf al vragen over e-herkenning en/of het digitale subsidieproces en wilt u dat deze meegenomen worden tijdens de informatiebijeenkomst, stuur deze dan naar combinatiefunctionaris@nissewaard.nl.

 

  Ik wil me inschrijven

  Aanmelden

  Graag aanmelden bij het team Combinatiefunctionarissen van de gemeente Nissewaard:

  combinatiefunctionaris@nissewaard.nl

  De inloggegevens voor deze ZOOM sessie ontvangt u na aanmelding.

  Een week voor de bijeenkomst ontvangt u een mail van Carin van der Hor met daarin informatie hoe u zich kunt voorbereiden op de informatiebijeenkomst.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape