Contact
No description

“Geestelijke verzorging bij u thuis”

Omschrijving

Centrum voor levensvragen in het Alzheimer Café Spijkenisse

Op dinsdag 16 november 2021 is het thema: “Geestelijke verzorging bij u thuis”

Onze gast is een deskundige op dit gebied, mevrouw Marijke Verzendaal.
Als geestelijk verzorger werkt zij in een verpleeghuis èn in de thuissituatie.  De geestelijke verzorging-thuis wordt geboden via het Centrum voor Levensvragen ZHE.

Wanneer u of één van uw naasten de diagnose dementie krijgt, begint er een proces van afscheid nemen. Dit kan tegelijkertijd vragen oproepen zoals “Wat brengt de toekomst mij en de ander?”, “Hoe moet ik verder?”, “Wie ben ik nog?” en “Welke zin kan ik aan het leven geven?”. Marijke heeft vanuit haar werkzaamheden ruime ervaring in het begeleiden van mensen tijdens het proces van dementie. Zij heeft geleerd en ervaren hoe belangrijk het is om stil te staan bij het afscheid dat verbonden is aan het verloop van de ziekte en bij de zingevings- en levensvragen, die hardop en in de stilte worden gesteld.

 

  Ik wil me inschrijven

  U kunt deze avond bezoeken op de locatie  “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse.

  De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang voor het Alzheimer Café is gratis.  Tevens is er de mogelijkheid om het interview vanuit huis middels een beeldverbinding –  een livestream te volgen. U ontvangt hierover verder informatie na aanmelding.

   

  Let op: U dient zich van te voren aan te melden!

  Aanmelden voor het bezoeken van de avond of het volgen van de live-stream kan via telefoonnummer van SWO: 0181-695255 of via emailadres: info@swospijkenisse.nl , contactpersoon: Ria Vliegenthart

   

   

   

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape