Contact
No description

Gratis bibliotheekabonnement voor vrijwilligers

Omschrijving

Vrijwilligers vervullen een belangrijke rol in de samenleving. Samen zorgen zij ervoor dat Nissewaard een fijne stad is om in te wonen, werken en recreëren. Bibliotheek de Boekenberg wil dat zij dit goede werk kunnen blijven doen en lanceerde daarom op zaterdag 2 oktober tijdens de vrijwilligersdag een gratis vrijwilligersabonnement voor alle vrijwilligers uit Nissewaard. Wethouder Léon Soeterboek overhandigde het allereerste abonnement.

Met het abonnement kunnen vrijwilligers 5 gratis boeken en/of media per jaar lenen en kosteloos meedoen aan 3 activiteiten. En natuurlijk profiteren zij van alle andere voordelen van een lidmaatschap zoals ledenkorting en toegang tot de faciliteiten. Zo worden vrijwilligers gestimuleerd om te werken aan hun persoonlijke groei. Daarnaast biedt het hen ontspanning om weer opgeladen het vrijwilligerswerk te kunnen uitvoeren.

  Ik wil me inschrijven

  Word lid

  Ben je vrijwilliger en wil je ook gebruikmaken van dit aanbod? Bezoek dan de klantenservice in de Boekenberg en meld je aan. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je kunt ook online lid worden:

  https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/vrijwilligersabonnement.html

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape