Contact
No description

Kerstwandeling

Omschrijving

Op 14 december wordt er in Spijkenisse Centrum een kerstwandeling (van circa een uur) georganiseerd door verschillende kerken. Een heel sfeervolle wandeling voor jong en oud langs de scènes uit het geboorteverhaal van Jezus.

Op zaterdag 14 december wordt er in Spijkenisse Centrum opnieuw een kerstwandeling georganiseerd door Kliederkerk Spijkenisse, de Dorpskerk en de Michaelkerk. Het wordt een sfeervolle en gezellige wandeling voor jong en oud langs de scènes uit het geboorteverhaal van Jezus. Zo zie je een engel die aan Maria vertelt dat ze een kind zal krijgen, Maria en Jozef onderweg naar Bethlehem, de herberg die vol is, de herders, de wijzen uit het oosten, en natuurlijk de stal met de kribbe, Maria, Jozef en het kindje Jezus. Als afsluiting worden we welkom geheten in de Boekenberg met warme chocomel. Kliederkerk Spijkenisse zorgt dat er voor de kinderen iets te knutselen is.

Van 17.00 – 19.30 uur zal er iedere 10 minuten een groep met reisleider op weg gaan. De wandeling duurt ongeveer een uur. Startpunt is de Dorpskerk in het centrum van Spijkenisse. Je kunt je voor deze sfeervolle wandeling aanmelden vanaf 25 november via Bibliotheek De Boekenberg. Deelname is gratis.

Voor de meest recente informatie volg de Facebookpagina: Kerstwandeling Spijkenisse Vragen kunnen gesteld worden via kerstwandelingspijkenisse@gmail.com of via Messenger op de Facebookpagina.

Een ieder is van harte welkom!
Met de medewerking van: Bibliotheek de Boekenberg, Murray’s Irisch food & drinks, kinderboerderij de Trotse Pauw

  Ik wil me inschrijven

  Deelname is gratis, aanmelden is wel nodig. Op de website van de Boekenberg staat de beschikbaar van de kerstwandeling vermeld. Iedere 10 minuten start een groep met reisgids.

  https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/agenda/activiteiten/kerstwandeling.html

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape