Contact
No description

Klik & Tik: Sociale Media – Afgelast

Omschrijving

In navolging van de adviezen en maatregelen die de Rijksoverheid en het RIVM hebben afgekondigd sluit de bibliotheek al haar vestigingen. Alle activiteiten, cursussen en verhuringen worden afgelast of verplaatst naar een nieuwe datum. Hiermee neemt Bibliotheek de Boekenberg de verantwoordelijkheid in het tegengaan van verspreiding van het virus.

Sociale Media

Op zoek naar een computercursus? Bibliotheek de Boekenberg vindt het belangrijk dat iedereen zich digitaal kan redden. Of het nu gaat om de eerste kennismaking met het werken op een computer of leren omgaan met de digitale overheid: zij zorgen ervoor dat je digitaal vaardiger wordt!

Klik & Tik Sociale Media

Wil je graag een account aanmaken op Facebook, of een foto versturen via Whatsapp, maar weet je niet hoe? Geef je dan op voor Klik & Tik : Sociale Media. In 5 lessen leer je meer over het gebruik van allerlei soorten Sociale Media. Denk hierbij aan Facebook, Whatsapp, Instagram, LinkedIn en Skype. Deelname is gratis met gebruik van een leenboek. Het leenboek is ook te koop €10,-.

In 5 lessen leer je meer over het gebruik van Sociale Media

De training start op donderdag 26 maart 2020.

  Ik wil me inschrijven

  Deze training wordt het gehele jaar aangeboden.

  Voor meer informatie kun je de website van de Boekenberg bezoeken:

  https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/leren/computercursussen.html

   

  Aanmelden voor deze cursussen kan bij de projectmedewerker DigiTaalhuis, Olav Punt via e-mail OPunt@deboekenberg.nl of via het algemene telefoonnummer van de bibliotheek 0181-616622

   

  https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/klantenservice_new/privacyverklaring.html

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape