Contact
No description

Literaire Podcastwandeling

Omschrijving

Literaire Podcastwandeling

Bibliotheek de Boekenberg biedt een literaire podcastwandeling aan

Geniet al wandelend door het bijzondere landschap van Nissewaard van mooie literaire voordrachten. Dichters, vertellers en muzikanten delen in deze speciale podcastwandeling hun beste werk met je. Met deze route geef je je ogen én oren goed de kost. Veel plezier alvast!

Wat heb je nodig?

Voor het volgen van de literaire podcastwandeling heb je een smartphone met internet nodig. Op de routebeschrijving staat aangegeven waar je naar welk verhaal luistert. De route is alleen of samen te lopen of fietsen.

Wat kun je verwachten?

Dichters, vertellers en muzikanten delen in deze speciale wandeling hun beste werk met je. Zo neemt meesterverteller Peter Faber je mee in een verhaal dat zich lang geleden in Bernisse afspeelde en draagt bibliothecaris Ronald Anton twee mooie gedichten voor. Daarna vertellen Felix van Hoorn en Ingrid Ranftl van Stichting Oud-Geervliet over de geschiedenis van dit gebied. Aan het eind van de wandeling neemt muzikant Bram Sangster je mee op een muzikale reis door een aantal van zijn favoriete liedjes. Met deze route geef je je ogen én oren goed de kost.

  Ik wil me inschrijven

  Aanmelden kan via de Bibliotheek

  Waar te koop?

  De wandelroute is voor € 2,50 te koop in de Boekenberg. Tijdens de tocht van 5 kilometer door Bernisse, Geervliet en Heenvliet zijn er meerdere tussenstops waarbij je kunt genieten van een mooi podcastverhaal.

  Meer informatie:

  https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/Literairepodcastwandeling.html

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape