Contact
No description

Mantelzorgsalon

Omschrijving

Toekomstvisie mantelzorg 2040 volgens het CPB

Op 12 september bespreken we in de mantelzorgsalon de toekomst van mantelzorg. Het CPB (centraal planbureau) heeft een verkenning laten uitvoeren naar de toekomst van de mantelzorg, hoe deze eruit gaat zien in 2040. Hierbij is gekeken naar culturele ontwikkelingen en naar bevolkingssamenstelling.

Deze visie gaan we met elkaar bekijken en er over van gedachten wisselen. De sociale netwerken zullen volgens deze visie steeds belangrijker worden. Aan de hand van een ecogram zullen we zien hoe een sociaal netwerk er uit kan zien en iedere bezoeker kan ook het eigen netwerk in kaart brengen.

Wilt u hier tips en adviezen over krijgen of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst dan bent u van harte welkom. Deelname is gratis.

 

  Ik wil me inschrijven

  De bijeenkomst duurt van 10.00 uur – 12.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Trefpunt, Goudenregenplein 3, te Spijkenisse. De zaal is open om 9.30 uur.

  Voor verdere informatie en voor aanmelden kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape