Contact
No description

Mantelzorgsalon

Omschrijving

Notaris over Levenstestament en het testament in de Mantelzorgsalon

 Op maandag 10 oktober aanstaande is er weer een Mantelzorgsalon. Deze ochtend komt notaris Mireille van Kleij van Ouwerkerk Notariaat praten over het levenstestament en het testament. Zij zal toelichten welke zaken u kunt regelen met een levenstestament. In een levenstestament legt u keuzes en wensen vast voor uw eigen toekomst. Wat er moet gebeuren als u zelf niet meer kunt handelen. Dat kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname. Maar ook permanent, bijvoorbeeld door dementie. Met een levenstestament kunt u zelf de regie nemen voor deze situatie. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen.

 

  Ik wil me inschrijven

  Wilt u hier tips en adviezen over krijgen of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst dan bent u van harte welkom. Deelname is gratis.

  De bijeenkomst duurt van 10.00 uur – 12.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Trefpunt, Goudenregenplein 3, te Spijkenisse. De zaal is open om 9.30 uur.

  Voor verdere informatie en voor aanmelden kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape