Contact
No description

Mantelzorgsalon

Omschrijving

Vakanties met zorg voor Mantelzorgers

Op dinsdagavond 8 november is er weer een bijeenkomst voor Mantelzorgers in ontmoetingsruimte de Mei. Het Steunpunt Mantelzorg van de SWO organiseert deze avond met het thema: Vakanties met zorg.

Zo aan het einde van jaar is het wellicht weer tijd voor nieuwe vakantieplannen. Vandaar dat we dit thema vanuit verschillende hoeken willen belichten.

Er komt een ervaringsdeskundige vertellen hoe hij zelf zijn vakantie in combinatie met zorg organiseert. Daarnaast komen er ook sprekers van Stichting Allegoeds en het Vakantiebureau, die verzorgde vakanties aanbieden.

Natuurlijk is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen, kan men tips krijgen van elkaar en is er materiaal ter inspiratie aanwezig over vakanties voor de komende tijd.

Wilt u hier tips en adviezen over krijgen of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst dan bent u van harte welkom. Deelname is gratis.

  Ik wil me inschrijven

  De bijeenkomst duurt van 19.30 – 21.00 uur en vindt plaats in de

  Ontmoetingsruimte “Mei”, Winston Churchilllaan 31, 3202 GL Spijkenisse.

  De zaal is open om 19.00 uur.

  U hoeft zich niet aan te melden.

  Voor verdere informatie kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape