Contact
No description

Mantelzorgsalon

Omschrijving

U bent van harte welkom

Maandagochtend 14 februari is er weer een bijeenkomst voor mantelzorgers.

Vanwege de versoepelingen kunnen we elkaar ontmoeten.

Thema is dit keer: de methode “BordjeVol”.

Karin Verlinde van MEE Mantelzorg komt dan vertellen over de methodiek van BordjeVol. Deze methode geeft de mantelzorger inzicht in zijn/haar leven. Wat zijn energievreters en energiegevers, welke veranderingen zijn wenselijk en wat helpt daarbij? De methode helpt de mantelzorger om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen.

 

  Ik wil me inschrijven

  De bijeenkomst duurt van 10.00 uur – 12.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Trefpunt, Goudenregenplein 3 te Spijkenisse. De toegang is gratis en u bent van harte welkom.

  Zaal is open om 9.30 uur.

  Aanmelden is noodzakelijk, we hanteren de QR-code en 1,5 meter afstand, waardoor een beperkt aantal bezoekers mogelijk is.

  Wilt u deze ochtend liever meemaken vanuit huis door middel van een livestream, dan is dit ook mogelijk! Geef u op en laat u voorlichten hierover.

  Wilt u hier tips en adviezen over krijgen of bent u nieuwsgierig naar deze bijeenkomst geeft u zich dan op. U bent van harte welkom. Deelname is gratis.

  Voor verder informatie en voor aanmelden kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape