Contact
No description

NL Doet!

Omschrijving

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Doe je mee? is tenslotte een uitnodiging aan iedereen om een steentje bij te dragen. Met tijd, energie, geld of kennis. Ondernemers, bedrijven, het grote publiek, iedereen. Door dat met elkaar te doen, met ieder zijn of haar eigen inbreng, hopen we het grootste effect te bereiken.

Samen met iedereen die wil helpen, in Nederland en op de Cariben, bouwen we aan het grootste sociale netwerk van de wereld. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor.

https://www.nldoet.nl/

https://www.oranjefonds.nl/

  Ik wil me inschrijven

  Meedoen

  Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

  Woon je in Nissewaard, heb je een leuke initiatief of jouw organisatie, laat het ons dan weten. We kunnen je initiatief op de website van de Vrijwilligers Academie plaatsen en zichtbaar maken. Stuur een bericht naar:

  info@vrijwilligersacademienissewaard.nl

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape