Contact
No description

Online Lezing Alex Boogers

Omschrijving

Ontmoet Alex Boogers – schrijver van onder andere ‘De zonen van Bruce Lee’ – 21 mei online! Hij zal worden geïnterviewd door Robbert Meijntjes.

Ontmoet Schrijvers Online
Vanwege de coronamaatregelen kunnen schrijvers momenteel niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. In deze tijd is online de ontmoeting opzoeken en het gesprek aangaan een mooi alternatief. Samen met zeven bibliotheken maakt Probiblio een serie online interviews met schrijvers, Ontmoet Schrijvers Online, dat we het lezerspubliek van de bibliotheken willen aanbieden in de vorm van een webinar. De deelnemers kunnen deelnemen via het systeem van de KB, Goto Webinars. Dit systeem heeft een chatfunctie. De interviewer kan de vragen die hierop binnenkomen selecteren en stellen aan de auteur.

https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/agenda/activiteiten/Lezing-Alex-Boogers.html

  Ik wil me inschrijven

  Aanmelden
  Ontmoet Schrijvers Online vindt vanaf 21 mei tot 2 juli iedere donderdag plaats tussen 19.30 en 20.30 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel vooraf aan.

  https://register.gotowebinar.com/register/6256527233024675598?fbclid=IwAR3fST0kS0_WugFm-0JLuhtpm0tFeUFTead1utFT8lQ8d_9v0gQOlPh81Q0

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape