Contact
No description

Online sessie: Krachten bundelen in de buurt

Omschrijving

Werken aan een sluitende aanpak voor personen met verward gedrag stond de afgelopen jaren hoog op de agenda. Gemeenten, sociale- en veiligheidsorganisaties, sociale professionals, wijkagenten, woningbouwmedewerkers, vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en actieve buurtbewoners moeten samen zoeken naar manieren waarop we prettig en veilig samen kunnen leven in de wijk. Maar, hoe kom je tot een persoonsgerichte aanpak voor die groep waar levensbrede hulp nodig is, zodat zij optimaal kunnen deelnemen aan de samenleving?

Denk aan mensen met ernstigste psychische of psychosociale problemen, mensen met dementie of LVB. Het zorgen voor veiligheid – van zowel deze mensen als van omwonenden – en integratie in de wijk vormen hierin een belangrijk onderdeel. Deze omslag maken we niet van vandaag op morgen: we staan nog aan het begin. Hoe zorgen we dat de buurt er klaar voor is?

Lees meer:

https://www.movisie.nl/agenda/online-leersessie-krachten-bundelen-buurt?utm_campaign=MovisieMail&utm_content=20082020+movisiemail&utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email

  Ik wil me inschrijven

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape