Contact
No description

Ontmoet Paulien Cornelisse online

Omschrijving

Ontmoet Paulien Cornelisse
Paulien Cornelisse houdt al jaren een Japanverzameling bij en die verzameling ziet nu voor het eerst het licht in ‘Japan in honderd kleine stukjes’. Cornelisse houdt vooral van de gedetailleerde dingen, van klein gepriegel en in Japan is dat alomtegenwoordig. Elfie Tromp gaat met haar in gesprek over haar verzameling, over de Japanse taal en over gekkigheden die het land ook kenmerken.

Cornelisse is schrijver, cabaretier en columnist. Ze maakt voor de VPRO de televisieserie Tokidoki, waarvan het tweede seizoen vanaf 17 mei 2020 zal worden uitgezonden. Ze heeft een column op de voorpagina van de Volkskrant en ze schreef de boeken ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, ‘De verwarde cavia’ en ‘Taal voor de leuk’. Ze werd maar liefst drie keer genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Schrijf alle data in je agenda
Alex Boogers 21 mei
Paulien Cornelisse 28 mei
Splinter Chabot 4 juni
Marijke Schermer 11 juni
Suzanna Jansen 18 juni
Eva Vriend 25 juni
Esther Gerritsen 2 juli

Ontmoet Schrijvers Online wordt mede mogelijk gemaakt door Probiblio en Bibliotheek Rotterdam, Bibliotheek de Boekenberg, Bibliotheek Gouda, Bibliotheek Bollenstreek, Bibliotheek Aanzet, Bibliotheek Katwijk en Bibliotheek Capelle.

 

 

https://www.bibliotheekdeboekenberg.nl/agenda/activiteiten/Ontmoet-Paulien-Cornelisse-Online.html

  Ik wil me inschrijven

   

  Ontmoet Schrijvers Online vindt vanaf 21 mei tot 2 juli iedere donderdag plaats van 19.30 tot 20.30 uur. Deelname is gratis, maar meld je wel vooraf aan. Voor 28 mei kan dit via deze link.

  Je ontvangt dan een email met de link naar het webinar.

  https://register.gotowebinar.com/register/1695908032149365006.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape