Contact
No description

Ontwikkeling telt Festival

Omschrijving

Uitnodiging: Ontwikkeling Telt Festival

Zet jij je in voor een Leven Lang Ontwikkelen en/of het verminderen van laaggeletterdheid? Kom dan naar het Ontwikkeling Telt Festival: Een driedaags online festival, op 20, 21 en 22 april. Het festival is een vervolg op de eerdere congressen van Tel mee met Taal en Leven Lang Ontwikkelen, en wordt georganiseerd door de Rijksoverheid en de SER. Tijdens dit festival gaan we met elkaar in gesprek over wat we kunnen doen, om ervoor te zorgen dat iedere volwassene in Nederland over voldoende basisvaardigheden beschikt om zelfstandig mee te kunnen doen in onze maatschappij, en zich een leven lang blijft ontwikkelen.

Thema 20 april: De mens centraal

Thema 21 april: Samenwerken

Thema 22 april: Kennis en innovatie

 

Kijk hier voor het volledige programma en deelname:

https://www.ontwikkelingteltfestival.nl/

  Ik wil me inschrijven

  Programma
  Het festival is dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur. Van je drie dagen volledig onderdompelen tot kiezen voor één bepaald onderdeel of twee speciale workshops: alles kan. Hieronder vind je het gehele programma. Alle geregistreerde deelnemers kunnen ook na het festival de programmaonderdelen online bekijken. Deelname is gratis. Elke dag belichten we een ander thema.

  Keuzeprogramma
  Elke middag hebben we een verrassend aanbod van heel veel digitale workshops, lezingen en interactieve sessies, georganiseerd door de sector zelf. Over digitale vaardigheden, volwasseneducatie, basis- en gezondheidsvaardigheden, preventie en gezinsaanpak, eigen regie en nog veel meer!

  https://www.ontwikkelingteltfestival.nl/programmaonderdelen/sessie/f1a550b5/

  https://www.ontwikkelingteltfestival.nl/inc/blokkenschema.inc.php?date=20april

   

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape