Contact
No description

Reflecteren op vrijwilligerswerk

Omschrijving

Reflecteren op vrijwilligerswerk in tijden van corona

Hoe gaat het nu met de vrijwillige inzet in Nederland? Movisie gaat tijdens een reflectiesessie in gesprek met vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven over de impact van het virus en de gevolgen daarvan op het vrijwilligerswerk. Hoe kan jij hier als vrijwillige of professionele organisator van vrijwilligerswerk in de toekomst op inspelen?

Ruim een half jaar hebben we nu te maken met het coronavirus. De hele samenleving voelt de gevolgen van de maatregelen om het virus onder controle te krijgen. Een groot deel van het vrijwilligerswerk kwam stil te liggen, terwijl tegelijkertijd de vrijwillige energie in straten en buurten een enorme boost kreeg.

Movisie gaat op 24 november met vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven in gesprek over wat het coronavirus betekent voor het vrijwilligerswerk en de ‘lessons learned’. Welke ontwikkelingen zijn bepalend voor de organisatie van vrijwilligerswerk?

 

https://www.movisie.nl/agenda/reflecteren-vrijwilligerswerk-tijden-corona?utm_campaign=MovisieMail&utm_content=12.11.2020&utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email

  Ik wil me inschrijven

  Willem Jan de Gast en Derk Hazenkamp leiden de sessie in. Vervolgens verkennen deelnemers in vier deelsessies de mogelijkheden om in te spelen op de gevolgen van het coronavirus. Als deelnemer kun je meedoen aan twee van de vier deelsessies.

  Aanmelden kan via deze link:

  https://www.movisie.nl/reflectiesessie-vrijwilligerswerk-tijdens-coronapandemie

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape