Contact
No description

SponsorVisie Meet: Financiering van Verduurzaming

Omschrijving

SponsorVisie Meet: Financiering van Verduurzaming
26 oktober, aanvang 20:00uur

Heb jij je al ingeschreven voor de SponsorVisie Meet van aanstaande maandag?

We helpen clubs aan nieuwe inkomsten, maar soms is besparen ook mogelijk. Verduurzaming biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Steeds meer bestuurders, penningmeesters, spelers en toeschouwers zijn enthousiast over led-verlichting, zonnepanelen of andere vormen van verduurzaming. En terecht. Verduurzaming zorgt immers een fors lagere energierekening en in geval van led-verlichting is de kwaliteit van de verlichting nog beter ook.

 

Door alle beschikbare subsidies is verduurzaming voor elke club aantrekkelijk; de club hoeft minder te investeren omdat de overheid (deels) meebetaalt. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de benodigde investering te financieren. Hierbij kiezen steeds meer clubs voor crowdfunding of het lenen bij leden door het uitgeven van obligaties. Daar kunnen wij je natuurlijk alles over vertellen, maar je oriënteren op de mogelijkheden van verduurzaming voor jouw vereniging is de eerste stap.

 

  Ik wil me inschrijven

  Laat je informeren tijden ons webinar op 26 oktober van 20.00uur tot 21.30uur.

  Schrijf je daarom in voor onze SponsorVisie Meet, een webinar dat wij samen met sportverlichting.com organiseren en waarin alle mogelijkheden voor financiering van verduurzaming worden belicht. In 90 minuten ben je volledig geïnformeerd en deelname is helemaal gratis. 

   

  https://sponsorvisie.nl/sponsorvisie-meet/

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape