Contact
No description

Starttraining ZOOM

Omschrijving

Online starttraining ZOOM

Wil je graag een keer laagdrempelig kennismaken en oefenen met Zoom? Wil je samen met andere vrijwilligers leren welke knoppen er zijn, wat ze doen en hoe je ze kunt gebruiken? Doe dan met deze workshop mee. Het enige wat je nodig hebt is een pc of laptop met webcam en microfoon, en internet. Enkele dagen van te voren krijg je een heldere stap voor stap handleiding zodat je in alle rust Zoom kunt installeren en alvast kunt oefenen hoe je in de ‘meeting’ (online bijeenkomst) komt. Loop je vast? Dan is Gusta een half uur vooraf aan de workshop al beschikbaar om je te helpen met je instellingen.

Tijdens de workshop zelf leer je de verschillende functies van Zoom kennen. Hoe je je beeld en geluid kunt beheren. Hoe je ‘chat’ (schriftelijke berichtjes uitwisselt) met andere deelnemers. Je ervaart hoe je ook tijdens de workshop in kleinere groepjes in een apart ‘kamertje’ (een zogehete ‘breakout room’) bij elkaar kunt komen. Dat je in Zoom samen naar een film of presentatie kunt kijken. En dat je gemakkelijk antwoord kunt geven op een vragenlijst als deel van de workshop, en dan direct de percentages van alle gegeven antwoorden op je scherm krijgt.

Klinkt het nu nog allemaal onbekend en ingewikkeld? Wees gerust. Het is net als met auto-rijden. Je hoeft niet te weten hoe alles in je auto werkt om te leren rijden. Alleen heb je om Zoom te kunnen gebruiken slechts één les nodig!

  Ik wil me inschrijven

  Inschrijving verloopt via de Vrijwilligers Academie Nissewaard

  19.30 – Digitale inloop – voor hulp bij Zoom instellingen

  20.00 – Start training

  21.30 – Einde training

  Reserveringen

  Dit evenement is volgeboekt.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape