Contact
No description

Training Invloedrijk communiceren

Omschrijving

Communiceren, we doen het allemaal maar zo eenvoudig is het nog niet. Hoe vaak doen we niet ons best om onze “boodschap” over te brengen en dan te constateren dat de ander daar “geen boodschap” aan heeft? Ligt dat dan aan onszelf of aan de ander? Of juist aan allebei? Hoe komt dat nu en is het mogelijk om juist wel met de ander glashelder in contact te komen en zo je doel te bereiken? En hoe kun je de ander dan beïnvloeden?

In deze workshop gaan we onder leiding van gespreksleider Norbert Engels met diverse communicatiestijlen aan de slag. Je leert welke communicatiestijlen er allemaal zijn en hoe deze toe te passen. Je krijgt inzage in je eigen voorkeursstijlen en hoe je andere stijlen kunt aanleren. Ook kijken we naar “duwen” en “trekken” in een gesprek. Hoe ontstaat dit nu en hoe kun je dit het beste toepassen? En natuurlijk leggen we de link tussen de communicatiestijlen en de beïnvloeding van de ander.

Na afloop van de workshop ben je in staat te kiezen uit diverse communicatiestijlen en deze op het juiste moment in het gesprek in te zetten en je invloed te laten gelden. Je wordt zo een gesprekspartner die steviger in de schoenen staat en zijn doel in het gesprek weet te behalen!

 

  Ik wil me inschrijven

  De training is gratis toegankelijk, maar aanmelden is nodig. Wacht hier niet te lang mee, want vol=vol.

  Reserveringen

  Dit evenement is volgeboekt.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape