Contact
No description

Training Vertrouwens contactpersoon

Omschrijving

Training Vertrouwens contactpersoon

Dit is een cursus van 1 hele dag waarin je kunt leren hoe je de rol van vertrouwenscontact persoon kunt oppakken. Je krijgt uitleg over de rol, je taken en vooral ook: je grenzen. Daarnaast kun je oefenen met gespreksvoering en leer je hoe je jezelf introduceert in deze rol.

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) biedt leden de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie te praten. De VCP gaat in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoekt waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn hulpvraag en welke mogelijke stappen genomen kunnen worden. Daarnaast helpt de VCP het bestuur grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie te voorkomen aan de hand van het beleid.

De training duurt 1 dag en wordt op locatie in Utrecht gegeven.

 

  Ik wil me inschrijven

  Let op: op sommige van onze locaties is geen lunch verkrijgbaar, dus neem zelf je lunch mee! Koffie, thee en water krijg je uiteraard van ons!

  Voor deze training is het belangrijk dat je je aanmeldt via de aanmeldknop boven deze tekst. De knop is zichtbaar als je bent ingelogd.

  https://www.vrijwilligerswerk.nl/in+veilige+handen+home+nieuw/agendaivh/2130237.aspx?t=Gratis-training-Vertrouwens-Contact-Persoon-in-Utrecht-

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape