Contact
No description

Vrijwillige energie vasthouden, hoe doe je dat?

Omschrijving

Movisie/ NOV bieden een webinar aan: Vrijwillige energie vasthouden, hoe doe je dat?

Op donderdag 4 juni van 12.30 tot 13.30 uur verzorgt Willem Jan de Gast een webinar over het thema Vasthouden van vrijwillige energie. Het webinar wordt ingeleid door Professor Lucas Meijs.

Juist in deze tijd stroomt er veel vrijwillige energie.Van buurtinitiatief en burenhulp tot grote georganiseerde hulpactiviteiten. Dat gebeurt op veel manieren, in georganiseerd en in spontaan verband. Maar hoe hou je deze energie vast? Wat als er zich heel veel mensen tegelijk als vrijwilliger aanmelden en dan krijg je de hulpvragen niet? Of je kunt niet bij mensen terecht omdat ze kwetsbaar zijn. Hoe ga je dan toch op een goed manier invulling geven aan die vrijwillige energie? En wat is dat nou precies?

Tijdens dit webinar komen deze vragen aan bod en gaan we met elkaar in gesprek om inzichten en ervaringen, maar ook vragen en knelpunten met elkaar te delen. Om zo samen een stap te zetten in het duurzaam en blijvend inzetten van betrokken en enthousiaste vrijwilligers.

  Ik wil me inschrijven

  Aanmelden voor dit webinar?

  Dat kan door een mailtje te sturen naar y.snelders@samenouderworden.nl Op woensdag 3 juni ontvang je dan alle informatie over het inloggen bij het webinar. Mocht je andere mensen weten voor wie dit webinar interessant is, dan zijn zij ook van harte welkom om aan te sluiten.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape