Contact
No description

Vrijwilligerscafé Bergopwaarts – Themabijeenkomst

Omschrijving

Themabijeenkomst Stichting Leergeld

Vanaf september gaat het Vrijwilligerscafé Bergopwaarts weer van start met een wisselend programma. Kom gezellig langs bij het netwerkcafé voor alle vrijwilligers van Nissewaard en ontmoet andere vrijwilligers en organisaties. Ervaringen uitwisselen, kennis delen of gezellig koffie/ thee drinken met collega vrijwilligers, het is allemaal mogelijk.

Op woensdag 2 oktober organiseert de VAN een themabijeenkomst in Bibliotheek de Boekenberg. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de heer Vollering over de doelstelling en mogelijkheden van Stichting Leergeld Voorne Putten.

Leergeld zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen.

Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van Leergeld Voorne-Putten indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten voor hun kinderen niet kunnen betalen en een aantoonbaar besteedbaar inkomen hebben dat beneden 130% van het bijstandsniveau ligt. Ook gezinnen die door schulden/aflossingen, aantoonbaar, tot 30% besteedbaar inkomen hebben of een schuldtraject doorlopen komen in aanmerking.

Tijdens deze bijeenkomst is er ook volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

 

 

  Ik wil me inschrijven

  Deelname is gratis, aanmelden is wel nodig

   

  Reserveringen

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape