Contact
No description

Vrijwilligersproeverij op Locatie

Omschrijving

Vrijwilligersproeverij: een ware proeverij aan vrijwilligerswerk

Op zaterdag 2 oktober organiseert de gemeente Nissewaard de Vrijwilligers dag. Een dag die in het teken staat van alle vrijwilligers die de gemeente rijk is en iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk.  Om te kennis te laten maken met de verschillende vrijwilligersorganisaties kun je een bezoek brengen aan de proeverij op locatie of in de Boekenberg..

Kennismaken met een organisatie
Tijdens de proeverij aan vrijwilligerswerk krijgen de bezoekers de gelegenheid om op een laagdrempelige manier rond te kijken in de organisaties, waar staat de organisatie voor staat, welke vacatures zijn er, zijn er mogelijkheden om mee te lopen.

 

Vrijwilligersproeverij op locatie:

Buurterras de Elementen  Het BuurTerras is het ontmoetingscentrum voor alle bewoners in de wijk De Elementen te Spijkenisse. Er worden activiteiten georganiseerd en ook gekookt. Vind je het leuk om met oudere te werken en gezellig samen te zijn, kom dan langs tijdens de vrijwilligersproeverij. We hebben verschillende activiteiten, waar je direct in mee kan doen zoals een wijnproeverij, kookworkshop en lezing.
Adres: Terras aan de Maas toren A-B, Hongerlandsedijk 1108, 3201 LZ Spijkenisse

Dierenvoedselbank  De dierenvoedselbank is een uitgiftepunt van de Stichting ‘Wie vult mijn bank’ en helpen mensen met een beperkt inkomen aan voeding voor hun hond, kat, vogel, vis of knaagdier. Inwoners met een kleine beurs kunnen daarnaast ook terecht voor benches, kattenbakken, honden of kattenmanden, riemen, speelgoed en verzorgingsartikelen.
Adres: Zuidpassage 8, 3201 EE Spijkenisse

 Museumwoning “Back to the Sixties  Museumwoning back to the sixties is een vier kamers appartement complete ingericht in de stijl van het bouwjaar 1964. De woning geeft een goed beeld van hoe de mensen in de Jaren zesig leefden, welke huishoudelijke apparatuur en meubels er stonden en welke spellen er warden gespeeld. Vind u het leuk om rondleidingen te geven en hier vrijwilliger te worden, u bent van harte welkom.  Adres: Eikenlaan 37a, 3203 BG Spijkenisse

Paardenmarkt Heenvliet  Voor het evenement Paardenmarkt, die altijd tijdens het Pinksterweekend in Heenvliet wordt gehouden zoeken wij vrijwilligers.                                                                                                        U bent meer dan welkom op onze locatie ‘Tolhuis’, Stationsweg 1 in Heenvliet.

Wijkcentrum de Kreek  Bij het wijkcentrum versterken wij de sociale binding tussen de inwoners van Spijkenisse. Wij doen dit door het stimuleren en organiseren van activiteiten, voor de bewoners in de wijk.   U bent welkom om te kijken welke vrijwilligerstaken er allemaal zijn.
Adres: Kreek 123, 3206 HK Spijkenisse.

 

  Ik wil me inschrijven

  Bepaal je eigen koers!

  Tijdens de Vrijwilligersproeverij kun je zelf een route uitzetten om de organisaties te bezoeken. Leuk om te combineren met een knooppunten fietsroute in Nissewaard of een bezoek aan de Boekenberg of Barnisse.

  Kijk voor meer informatie over de organisaties en andere workshops op www.nissewaard.nl/vrijwilligersdag

   

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape