Contact
No description

Vrijwilligersproeverij in de Boekenberg

Omschrijving

Vrijwilligersproeverij: een ware proeverij aan vrijwilligerswerk

Op zaterdag 2 oktober organiseert de gemeente Nissewaard de Vrijwilligers dag. Een dag die in het teken staat van alle vrijwilligers die de gemeente rijk is en iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk.  Om te kennis te laten maken met de verschillende vrijwilligersorganisaties kun je een bezoek brengen aan de proeverij in de Boekenberg of op locatie.

Kennismaken met een organisatie
Tijdens de proeverij aan vrijwilligerswerk krijgen de bezoekers de gelegenheid om op een laagdrempelige manier rond te kijken in de organisaties, waar staat de organisatie voor staat, welke vacatures zijn er, zijn er mogelijkheden om mee te lopen.

Vrijwilligersproeverij Boekenberg:

Home-start Nissewaard van Stichting Humanitas – Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen.

KWF Nissewaard  KWF Nissewaard zoekt nog enthousiaste collectanten die meelopen met collecteweek en wijkhoofden die de collectanten willen begeleiden. En natuurlijk vrijwilligers die het leuk vinden in het organiseren van acties en activiteiten voor het KWF in Nissewaard. 

 Vrijwillige Verkeersregelaars Centrale Spijkenisse  VVCS is een team vrijwillige verkeersregelaars en EHBO-ers die zich beschikbaar stellen bij evenementen om alles in goede banen te leiden met betrekking tot verkeer en EHBO. Dus lijkt dit je leuk en ben je niet bang voor een frisse neus in de buitenlucht dan zien wij je graag. 

Zuidwester  Als vrijwilliger vervul je een belangrijke rol in het leven van een cliënt en daarmee ook in het team van Zuidwester. Daarom bieden we je graag kennis en handvatten om je vrijwilligerswerk optimaal en met plezier uit te voeren.

Vereniging Humanitas Onze vrijwilligers bieden praktische hulp, tips, vriendschappelijk contact en een luisterend oor. Ze zijn maatjes waar je veel aan hebt. Alles is erop gericht onze deelnemers zelfvertrouwen te geven. Zo kunnen ze hun toekomst zelfstandig en met plezier tegemoet zien.

MEE plus Mantelzorg en vrijwilligersondersteuning  We zijn er voor mensen met een beperking, maar steeds vaker ook voor mensen zonder beperking. We zetten ons in om mensen verder op weg te helpen. Geen uitsluiting meer, maar meedoen. Dat is voor ons vanzelfsprekend

Ideeën Fabriek Nissewaard  Ons doel is het opzetten van een Museum in Nissewaard waar de bezoeker kennis kan maken met de transitie van Landbouw naar Industrie. Een museum waar je niet alleen maar mag kijken, maar waar je zelfs juist ook dingen mag ontdekken

Careyn Hart van Groenewoud  Voor Careyn is vrijwilligerswrek een onmisbare schakel in de zorg voor ouderen in onze samenleving. Kom naar de stand in de Boekenberg en bekijk wat voor vrijwilligerswerk er te doen is buiten en in onze zorgcentra.

Ipse de Brugge Wordt vrijwilliger in de gehandicaptenzorg. Koffiedrinken, samen een spelletje doen, winkelen of gewoon een stukje wandelen. Vaak is een eenvoudig uitje al een feest voor onze cliënten. Contact is voor hen van grote waarde. Ook computer- en hobbyclubs zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Bij Ipse de Bruggen vervul je als vrijwilliger dus een heel belangrijke rol.

Reuma Patiënten Verenigingen Spijkenisse  De RPV is een patiëntenvereniging bedoeld voor mensen met reumatische aandoeningen. We doen beweegactiviteiten, voorlichtichting en lotgenotenbijeenkomsten organiseren.

Linq media  Wil je vrijwilligerswerk doen voor de lokale omroep op het gebied van beeld en geluid? We zijn op zoek naar jou!

  Ik wil me inschrijven

  Aanmelden voor de Vrijwilligersproeverij is niet nodig.

  Locatie: Leer Meer Plein , 2 verdieping

  Combineer je bezoek aan de proeverij met een leuke workshop of training in de Boekenberg.

  https://www.vrijwilligersacademienissewaard.nl/vrijwilligersdag/

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape