Contact
No description

Webinar Inspiratiebijeenkomst Eenzaamheid

Omschrijving

28 april Online inspiratiebijeenkomst Eenzaam? Je bent niet alleen

Op dinsdagavond 28 april organiseert Stichting Global Goals Oss een online inspiratiebijeenkomst Eenzaam? Je bent niet alleen. De bijeenkomst start om 20.15 uur met een online inloop en het programma start om 20.30 uur.

Drie sprekers vertellen vanuit diverse invalshoeken over eenzaamheid in de coronatijd.  Wat is eenzaamheid en wat doet het met mensen? En wat zijn tips en voorbeelden om eenzaamheid bij jezelf en mensen in je omgeving te verminderen. Ook de mooie initiatieven die in Oss en omgeving ontstaan komen aan bod.

Dorien van Erp begin de avond met een lezing over wat eenzaamheid is en wat de functie ervan is. Ze neemt je mee in de impact van de coronamaatregelen op eenzaamheid en wat je daaraan kan doen. Dorien is werkzaam in een grote instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Brabant. Daar ondersteunt zij jongeren met psychische problemen en hun gezinnen bij de verschillende levensgebieden zoals school en of werk, sociale contacten, financiën etc.

Na de lezing van Dorien vertellen Irene Hoogendorp en Alex van der Heijden over de mooie en inspirerende initiatieven tegen eenzaamheid in de gemeente Oss. Irene is vrijwilliger bij Stichting Thuis in Oss en oprichter van de Facebookgroep Corona hulp Oss & omgeving. Alex werkt als sociaal werker bij Ons Welzijn en is zelfstandig kunstenaar. Hij zet vooral projecten op voor kwetsbare mensen in Oss samen met andere initiatiefnemers. Denk aan: Talentcentrum Oss, ruilwinkel Oss, Quiet Oss en onlangs de Corona actie voor alle 70+ bewoners uit Schadewijk.

  Ik wil me inschrijven

  Aanmelden

  Wil je deze bijeenkomst online bijwonen? Aanmelden kan via de onderstaande link. We maken voor deze bijeenkomst gebruik van webinargeek. Als jezelf hebt aangemeld ontvang je direct een bevestiging in jouw mailbox met de link naar de bijeenkomst.

  Deelname is gratis.

  https://globalgoalsoss.webinargeek.com/eenzaam-je-bent-niet-alleen

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape