Contact
No description

Workshop ‘Kennismaken in de buurt’

Omschrijving

Thema Diversiteit en Inclusie

In Nederland wordt veel initiatief genomen waarbij ontmoeting centraal staat. Jouw initiatief is bijzonder omdat je mensen met verschillende culturele achtergronden en levensovertuigingen in contact met elkaar brengt. Dat is belangrijk omdat die diversiteit in Nederland groeit. Soms maakt deze diversiteit het samenleven ingewikkelder. Jouw initiatief en de kennis die je daarbij hebt opgedaan is daarom zeer waardevol. Anderen kunnen van je leren en andersom.

Om die kennis te kunnen delen organiseert Movisie een workshop over ‘Kennismaken in de buurt’. De workshop wordt georganiseerd in het kader van een project over het bevorderen van respectvol samenleven, gefinancierd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Het doel van de workshop is om samen te bespreken hoe we mensen met verschillende achtergronden nog succesvoller bij elkaar kunnen brengen.

https://www.movisie.nl/agenda/workshop-kennismaken-buurt?utm_campaign=MovisieMail&utm_content=30092021&utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email

  Ik wil me inschrijven

  Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk

  https://www.movisie.nl/aanmelden-workshop-kennismaken-buurt-25-10-2021

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape