Contact
No description

Workshop Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) – MEE ZHE

Omschrijving

Zorgen voor een ouder, kind, ander familielid of vriend die hulp nodig heeft door een beperking, aandoening of ziekte is vaak vanzelfsprekend. Toch kan het ook soms lastig zijn. Hoe combineer je de zorg met school, studie of werk. Hoe houd je ook tijd over voor jezelf? Hoe voorkom je dat je overbelast raakt? MEE Mantelzorg zet haar expertise en jarenlange ervaring in om mantelzorgers en professionals te ondersteunen. Ook mensen die als vrijwilliger iets willen betekenen voor mensen met een beperking kunnen bij ons terecht.

MEE organiseert in 2019 een aantal workshops voor vrijwilligers. De workshop Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) wordt gegeven door Alida van Schaardenburg. Zij is cliƫntondersteuner bij MEE.

Zij zal veel vertellen over de meest voorkomende vormen van NAH; hierbij kun je denken aan een beroerte, coma, dementie, ziekte van Parkinson etc. Deze ziektebeelden hebben vaak langdurig gevolgen op gebied van gedrag, emotie, communicatie en cognitie. Er worden ook tips aangereikt hoe hier mee om te gaan en informatie waar je terecht kunt voor verdere hulp.

Locatie is het kantoor van MEE ZHE, Hoogwerfsingel 2, 3202 SP Spijkenisse.

Wil je weten hoe MEE met je gegevens omgaat, dan kun je dit nalezen op onze website https://www.meemantelzorg.nl/cookies-privacy/

  Ik wil me inschrijven

  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is daarom noodzakelijk en kan tot/met 27 mei. Je kunt contact opnemen via e-mail: karin.verlinde@meeplus.nl of miranda.loijens@meeplus.nl

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape