Contact
No description

Workshop Veilig thuis – MEE ZHE

Omschrijving

Zorgen voor een ouder, kind, ander familielid of vriend die hulp nodig heeft door een beperking, aandoening of ziekte is vaak vanzelfsprekend. Toch kan het ook soms lastig zijn. Hoe combineer je de zorg met school, studie of werk. Hoe houd je ook tijd over voor jezelf? Hoe voorkom je dat je overbelast raakt? MEE Mantelzorg zet haar expertise en jarenlange ervaring in om mantelzorgers en professionals te ondersteunen. Ook mensen die als vrijwilliger iets willen betekenen voor mensen met een beperking kunnen bij ons terecht.

MEE organiseert in 2019 een aantal workshops voor vrijwilligers. De workshop Veilig Thuis wordt gegeven door Gerda Thiele (onder voorbehoud), zij is werkzaam bij Veilig Thuis.

Veilig Thuis biedt ondersteuning en advies aan iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld, kindermishandeling en oudermishandeling. Als vrijwilligers kunnen jullie hiermee in contact komen.

Eerst zal Gerda stil staan bij de theorie en daarna is er ruimte om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Er zal er aandacht zijn voor: op welke manier kunnen zaken besproken worden of gesignaleerd.

Locatie is het kantoor van MEE-ZHE, Hoogwerfsingel 2, 3202 SP Spijkenisse.

Wil je weten hoe MEE met je gegevens omgaat, dan kun je dit nalezen op onze website https://www.meemantelzorg.nl/cookies-privacy/

  Ik wil me inschrijven

  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden is daarom noodzakelijk. Je kunt per e-mail contact opnemen: karin.verlinde@meeplus.nl of miranda.loijens@meeplus.nl

  Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  shape
  shape
  shape